Kichisaga MasterMind - C-nivå

kr 49000 sek
Mon Mar 25, 2019, 7:30 PM - Thu Dec 31, 2020, 11:55 AM (CET)
Meddelas efter registrering (centralt), Stockholm  

Utveckla ditt ledarskap & din organisation - ett år efter #MeToo.
Kichisaga Mastermind är en högintensiv nätverksgrupp för drivna ledare som vill flytta fram positionerna för mäns ansvar för jämställdhet och mångfald, utforska sina egna blinda fläckar - och samtidigt skapa ännu mer effektiva och inkluderande organisationer.

Är du man och chef?

 • Vill du utveckla din förmåga att leda effektiva team bestående av många olika slags människor?
 • Tror du att din organisation kan göra mer för att motverka att kvinnor och män begränsas av ålderdomliga ideal, skeva föreställningar och olämpliga beteenden?
 • Tänker även du att det är dags för oss män att fatta genus och mångfald, och aktivt bidra till att göra arbetsplatser mer inkluderande?
  Då är Kichisaga Mastermind för dig, en omsorgsfullt matchad nätverksgrupp för att ta dig framåt när det gäller ledarskap, jämställdhet och mångfald.

Attrahera & befordra de bästa

Att kunna attrahera, utveckla och befordra de bästa talangerna oavsett kön, hudfärg, etnicitet och klass, är avgörande för att vara en framgångsrik organisation. Under många år nu har kvinnor varit fler än de män som utexaminerats från högskoleutbildningar – och med bättre betyg. Företag som inte lyckas ta tillvara dessa förmågor, kommer att bli omsprungna av dem som lyckas.

Allt fler inser att jämställdhet och mångfald är en fråga om konkurrens om både talanger och kunder. Det har blivit en fråga om överlevnad. Allt färre företag låter frågan samla damm i jämställdhetsplaner som inte används.

Allt fler chefer ser det som en fråga om anständighet. De vill bidra till att alla har samma möjligheter att utveckla sin fulla potential, och de vill inte medverka till diskriminering, medveten eller omedveten.

Personlig utveckling för chefer

Med Kichisagas metod ökar vi din genusmedvetenhet på ett sätt som utvecklar dina ledarförmågor och berikar ditt liv.

Kichisaga Mastermind ger dig kunskap, konkreta verktyg och actions för att effektivisera och utveckla din organisation i mer inkluderande riktning.

Du får ett nätverk av jämlikar som är redo att omtänksamt utmana dig, så att du kan se och bearbeta föreställningar och beteenden som fram till idag varit omedvetna för dig.

Kichisaga Mastermind gör dig inte bara till en bättre chef för en mer inkluderande organisation. Du kommer att utvecklas minst lika mycket som person, få ett rikare liv.

Så här kommer du med

Detta kommer att bli en väldigt spännande grupp. Om du vet att du vill gå, säkra din plats genom att registrera dig direkt.

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Om du blivit inbjuden av oss eller någon vi känner, kom och var med på en träff helt kostnadsfritt för att känna om det är intressant nog för dig.

Om du hittat till oss på annat vis, boka ett samtal med Fredrik Eklöf, programansvarig, fredrik@kichisaga.se, 0708-859171, så vi får känna varandra på pulsen.

Nedan kan du läsa mer om programmet, processledarna, gästföreläsarna och priset.

Break Fast

För deltagare i Kichisaga Mastermind-program ingår sex frukostutbildningar, Mastermind Break Fasts, per år. Du väljer själv vilka och du kan lätt avboka och välja en annan om vardagen så kräver.

Just nu bjuder vi alla som anmäler sig på möjlighet att delta i alla frukostutbildningar under året.

Korta föreläsningar varvas med samtal, egna reflektioner och feedback-övningar. Föreläsningar och övningar hålls av Kichisagas processledare Fredrik Eklöf och Andreas Bhagwani samt aktuella gästföreläsare från näringsliv, politik och forskning.

Vi binder samman jämställdhet och mångfald med andra aktuella frågor för dig som ledare. Allt för att det ska bli så relevant som möjligt för dig och din organisation. Några av gästföreläsarna ser du nedan.

Vi kallar dessa utbildningar Mastermind Break Fast, eftersom

 • det ingår frukost,
 • vi bryter normer och vi gör det snabbt,
 • vi skapar ett sällsynt avbrott för reflektion och utveckling, något som många chefer får för lite av.

Check Point

Kichisaga Mastermind handlar om din utveckling som ledare och chef. Utöver frukostmötena ingår en Mastermind Checkpoint per år, en individuell avstämning med en av våra processledare. Temat för din checkpoint bestämmer du i samråd med vår processledare. Det kan vara:

 • Inkluderande ledarskap
 • Omedveten bias – kartlägg dina blinda fläckar
 • Öka din känslomässiga läskunnighet
 • Diskrimineringsgrunder
 • Att förstå kvinnor på jobbet
 • Att förstå kvinnor hemma

Gästföreläsare

Emma Egnell om strategisk medarbetarkommunikation. Emma är VD för Brand New Communication. En av kvinnorna bakom Hej Digitalt! och Hej Engagemang!

Charlotte Holgersson, docent, KTH. Ledande forskare inom ledarskap, organisation och genus. Om rekrytering av företagsledare och homosocialisering.

Vi för även samtal med Nour El Refai, Anna Kinberg Batra och Pia Höök, PhD, Global Diversity Manager, Skanska.

Datum Mastermind Sessions

För datum, se Date breakdowns här intill. Orten är alltid Stockholm, om inte annat anges. Exakt adress meddelas dem som anmäler sig.

Andreas Bhagwani

Delägare & senior konsult Kichisaga, CEO Nanologica

Fredrik Eklöf

Delägare & senior konsult Kichisaga
Meddelas efter registrering (centralt), Stockholm
Categories
Age Groups
Levels / Grades